fredag, november 20, 2009

November 2009

Snart är november över och den ljuvliga decembermånaden kommer intågande. Jag har redan börjat pynta lite för 1:a advent och mera blir det i morgon. Jaha - ute i god tid. Ja - för på söndag åker jag till Feiringklinikken för två veckors uppehåll så jag kommer inte vara hemma på 1:a advent. Det jag kommer få göra första dagen är intervall i kyrkbacken (pust) 4 x 6 minuter i en backe som har en lutning på 17%, jag kommer vara helt död men så underbart då det är klart.

Jag får göra så gott jag kan den dagen då jag precis har kommit mig tillbaka från svineinfluensan/baconsnuvan (jag är vaccinerad)- igår var faktiskt första gången jag var ute på 3 veckor. Dessa 3 veckorna har varit jättetuffa med feber, hallucinationer, ont i kroppen/huvudet, frossa, buksmärta og hosta alltså en skicklig influensa. Tur som var så hade jag Tamiflu hemma, började med den då jag förstog att det var influensan och den hjälpte mig så jag ikke fick kraftigare symtom. Skillnaden nu efter transplantationen då jag blir sjuk, blir sjukare och tar längre tid innan jag har piggat på mig men allt ordnar sig alltid tillslut.

Nu blir det träning 2 ggr/dag i 14 dagar under proffs vägledning och då jag kommer tillbaka är det bara att ta tag i träningcentrat igen och min underbara personliga tränare, hon är inte så underbar alla gånger men efter varje träningspass är hon en ängel hon pressar mig till att göra saker jag Aldrig trodde jag skulle klara.

2 kommentarer:

Orchid sa...

Kul att du får komma tillbaka till kliniken igen! Och kämpa vidare!
Det var verkligen tur att du klarade dig igenom flunsan och kom ut i relativt oskadat skick!
Lycka till med julpynt och klinik!
Ha det så gott!
Ingegerd

Åshild sa...

Fint å høre fra deg igjen! Skal si du har hatt en tøff runde med influensa. Godt du har kommet deg over den!

Håper det blir gode og nyttige dager på Feiring.

Hilsen fra Åshild