måndag, november 03, 2008

Dusch


Idag efter fysoterapin så tog jag mig en långdusch, bara helt underbart att kunna stå i duschen, tvätta håret och bara njuta... Det var länge sedan, då jag var sjuk orkade jag knappast tvätta håret - fick sitta på duschstol och A var tvungen att hjälpa mig.... Detta kallar jag livskvalite att kunna göra det själv.

I går söndag så tog A och jag några promenader på sjukhuset - känner att balans och styrka sakta men säkert kommer tillbaka, jätteskönt att röra på sig. A hade med sig middag - tigerräkor i chilli och vitlök - han åt med mjukt bröd och jag njöt av dem. Ântligen smakade något som de skulle smaka sen var det lite mysigt också att vi två kunde äta tillsammans. Tog mig även friheten att slumra till några timmar på dagen *ler*.

3 kommentarer:

Maggan sa...

Sitter med en tår i ögonvrån, jag blir alltid så rörd när jag läser hos dig. Njuter av att Du kan duscha, äta och njuta av det liv som bjuds.
Kram

RuneE sa...

Det høres ut som det går rette veien - kjenner meg veldig igjen :-).

Marina sa...

Hejsan!
Vad skönt att höra att allt går framåt för dig. Jag är så glad för din skull. Sådana enkla saker som att duscha själv tar man för givet. När man behöver hjälp med en sådan sak så inser man hur mycket hjälp man behöver. Men nu går det framåt och det är härligt. Har bytt blogg nu eftersom jag tröttnat på aftonbladet. Det är så mycket mobbing och annat elände. Vill du läsa min blogg så har den följande adress:http://fingalsmatte.bloggspace.se/
Hoppas att du får en härlig kväll.
Många hjärtekramar från Marina