söndag, november 09, 2008

Söndag

Igår hade jag en underbar permission, det var stort. Tänk att sitta i en bil och vara medveten om allt som sker runt omkring - inte känna sig som en zoombi. Jag såg vägen, vägkanten, bilarna och allt runt omkring - så vackert. Då vi kom hem så var det snö allt var så vackert och fint. När jag kom in genom dörren så bara njöt jag av vår lukt, vårt hus och jag bara älskar det. Då vi köpte huset så var jag sjuk men älskade det reda då men nu, här ska jag bo resten av mitt liv *ler* och det blir ett långt liv...

Det var så stort att vara hemma med A och bara han och jag att jag blev så trött - helt plötsligt slog det mig vad vi gått igenom under många, många, många månader och att det inte är många veckor sedan jag gick igenom en enormt stor operation och det får ta den tid det tar att komma tillbaka till livet ordentligt igen.. Jag bara älskar livet men ska inte rusa iväg utan nu tar jag en dag i taget.

Åkte också förbi Buskerud med int: Hehe - de kände inte igen mig i början men sen hade vi kramkalas *ler*. Blir flera besök där senare

Orkade inte åka på permission idag, A kom till sjukhuset och vi tittade på Cupfinalen i fotboll, en bra match Vålereng överaskade med en mycket fin fotboll - jag som älskar Stabeksspel (spelar som IFK Göteborg på sig goda tid) men idag fick de inte till.

I morgon blir det mycket att göra; ska flyttas över till hotellet så samtal med läkare, tx-sköterska, ner till apotek, packa mm mm. Friheten kommer närmare och det är skönt att ha ett sådant skyddsnät som finns - alltså inte hem direkt utan små steg i taget.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad underbart att få livet tillbaka!/Kram

Anonym sa...

Jag är verkligen glad för din skull.
Du har bevisat att det finns hopp.
Jag kommer alltid att förbli lika imponerad av din styrka och vilja.