söndag, november 30, 2008

Fönster


Nu har jag retat mig på mina smutsiga fönster i många måander men inte haft ork till att putsa dem. Nu när solen försvann så tog jag halvparten av fönstrerna. Mina grannar trodde nog inte jag var riktigt klok då jag står och putsar utsidan i nästan 7 minusgrader och snö *ler*, men man får vara uppfinningsrik..., hällde i spolarvätska för bil som ska klara -15 grader *hehe* oj vad fina fönster jag fick, de på utsidan och en del på insidan är nu putsade och det känns skönt, får ta resten i morgon men då blir det bara insidan. Härligt att känna att man orkar lite i alla fall.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan!
Tack för att du tittade in. Härligt att läsa hur glad och positiv du är nu. Måste kännas härligt att må så bra nu efter allt. Du ger mig hopp inför framtiden.
Hoppas att du får en fortsatt trevlig kväll.
Kram Marina

Klara sa...

Er ikke det å vaske vinduer en sånn typisk ting som gjør at man føler seg SÅ flink etterpå. Da kan man virkelig se resultater etter at arbeidet er gjort. Selv har jeg fått ryddet i to skap i dag, og er tålig fornøyd med det, selv om det ikke ses så godt som vinduene dine;)