onsdag, november 05, 2008

Tråkigt


Nu börjar jag bli så pass pigg så detta börjar bli lite tråkigt (nu kommer lite av min rastlöshet fram). Tider att passa som, mat, mat, mat, mat, träning med sjukgymnast 10.30, sen har jag frigång i korridorerna och trapporna på sjukhuset som jag nu kan utantill.. Hm... Visst kan jag lägga mig och läsa en bok men har bestämt mig för att på min biopsidag (fredagar) då jag inte får ha någon träning får bli en läsande dag..

Igår på träningen frågade hon vad jag ville göra (efter vi gjort hennes saker) jag tittade på löpbandet och hon gick med på det till slut, inte många minuter men det var skönt. Sen fick jag med mig en BOSU boll upp på rummet så kan kan träna upp min balans (som inte existerar just nu). Sen träffade jag doktorn och frågade honom om jag inte får använda träningscykeln - hehe - det fick jag så nu har jag gjort mig ett eget träningsprogram med de redskapen jag får använda.. Innan varje måltid ska jaag sitta 30 min på träningcykeln och det gick bra innan frukosten.

Idag Firar Norge sitt 25 år jubileum för den första hjärttransplanterade kvinnan i Norden, Bente (tror hon är 43 år idag) - de ska vara seminarium och middag hos Oslos högsta man, inbjudna alla som väntade på listan och de som är hjärttransplanterade samt en massa inbjudna gäster. Tyvärr orkar jag inte riktigt gå men hoppas ni andra får riktigt trevligt!

3 kommentarer:

Maggan sa...

Så flitig du är ... va? 30 minuter på motionscykeln klarar du det?
Förbaskat bra tycker jag som just nu är så svår att få igång. Går ju ut med hunden så där en halvtimme per dag men så mycket mer bli det inte.
Kram

Bibbis historia sa...

Mags: Jag är frisk nu men har en förfärligt dålig kondition så det är bara att cykla och gå för mig..

RuneE sa...

Det går fremover - du begynner å bli litt utålmodig og det er bra.

PS Jeg lå til utredning da de hadde 20 års jubileum...