fredag, november 14, 2008

Fredag och Biopsi

Gårdagen blev en bra dag, rädslan att tränat fel och ödelagt mitt hjärta har vi nu rett ut, både med läkaren, sjuksköterska och sjukgymnasten. Fick mycket förklarat hur jag ska träna och vad jag ska tänka på samt hur jag ska använda pulsklockan. Kändes jätteskönt efter fyspasset på sjukhuset. Försökte även gå en längre promenad igår men var tvungen att avbryta då det blev lite för tungt i backarna - "skönt att kunna erkänna att detta blev lite långt för mig så det får vi försöka en annan dag".

Hade även besök av väninna från jobbet med hälsning från alla sammans, fick ett krya på dig kort med en patient som låg med termometer och plåster över hela sig och skrattade gott - har nog inte legat så där under hela min tid, förutom då jag blev sövd, det var ett bra kort med allas underskrifter och en liten present. Då man varit sjuk så länge kan man få för sig att de på jobbet glömmer bort en men så är det inte, deras sätt och visa hänsyn och även kanske inte vilja störa men jag vet att jag är saknad på jobbet.....hehe snart kommer Lucia....*ler*

Idag ska jag på biopsi, då blir jag kvar på avdelningen några timmar efteråt och sen beroende hur jag mår ska jag på em ta mig en promenad om vädret tillåter. Biopsisvaret avgör vad som sker i helgen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

God morgon tjejen!
Lycka till på biopsin!
Klart den är bra, annat vore ju konstigt... du får nog åka hem på permis igen.. tror du inte det?!

Kramar på dig!

Anonym sa...

hejsan!
Jag vill bara önska fig en trevlig helg och sköt om dig. Hoppas att att ni får fint väder.
Kram Marina