lördag, november 29, 2008

Positiv energi

Nu har vi varit en tur till Drammen, sett lite av julmarknaden. Visst var det trevligt men något skedde, all positiv energi bara försvann. Inget var roligt längre, hade bara velat sätta mig ner och tittat på folk men vi åkte hem. Har absolut ingen lust att ta bort sommarkläderna som jag hade tänkt idag för att få upp dem på loftet och sen ner med alla julpynten. Nej har ingen lust, jag gör allt sådant nästa vecka då jag är själv i stället, vill ha julstädat innan jag tar fram något så till nästa helg så har adventspyntet kommit fram. Ska även försöka åka till några butiker till som jag behöver införskaffa mig lite saker från..

Längtar till mina vänner i Svergie, längtar efter mina barn. Längtar till lite skratt och moro, längtar till att vara social. Man vaknar på morgonen full av energi och glädje och sen så blir man bara "tappad" på all energi och glädje och vill bara sova. Vad sker med oss just nu - vi är irriterade och bara tysta och det ger bara tråkighet. Längtar till nästa vecka då jag är helt själv hemma (tyvärr måste jag säga) kanske har jag blivit för van att vara själv på sjukhuset styra och ta beslut nästan själv (läkarna bestämde ju en del). Nästa vecka ska jag möblera om och se om det fungerar som jag vill ha det, jag ska putsa fönstrerna och adventspynta och städa och jag glädjer mig till det utan en massa negativitet.

1 kommentar:

Anonym sa...

OJ! Ska du puttsa fönster!? Det orkar inte jag än... mycket annat men inte fönster. Förstår din känsla av att vilja vara ensam. Kände precis likadant. Fixa och dona i ensamhet, i sin egen takt.

Kramar på dig tjejen!