torsdag, november 06, 2008

Frisk luft.


Idag fick jag en glad nyhet, jag får ta mig en promenad ut men måste se till att jag är bra klädd, de ser säkert på mig att jag har det tråkigt. Ska ta en spatsertur då A kommer. Igår så blev det 30 x 3 på cykeln, en del Bosu-träning samt korridorturer, jag kom upp till 2200 steg under gårdagen, tänkte försöka slå stegantalet varje dag men tyvärr tryckte jag på fel knappar och har inte tålamod att försöka ordna den igen så det får A göra när han kommer (vad bortskämd jag blivit att han finns för mig *ler*). Har varit i gymsalen och vi koncentrerar oss mest på mitt axel och ryggparti, behöver lära mig att slappna av där (under lång tid med andingssvårigheter så skaffar man sig ovanor som att dra upp axlarna och hjälpa andingen så jag har blivit ganska stel och fått dålig hållning, bäst att rätta till det innan styrketräningen kommer in, och det är faktiskt jätteskönt).
I morgon blir det min 3 biopsi (kontroll av hjärtat), är allt bra så kommer jag få DAGPERMIS på lördag och söndag om jag vill!! Då ska jag stå på terassen hemma och titta ut över den bilden jag lagt in. Ska njuta av att få vara hemma några timmar. A kommer hämta mig lördag morgon och kör mig tillbaka på kvällen. Sen på måndag så blir jag troligtvis överflyttad till patienthotellet (det innebär att jag blir dagpatient med restrektioner som blir friare och friare ju flera biopsier som ser bra ut. På hotellet kan även A sova kvar om han vill - vi får bara passa på pulsresponsen *ler*, vi kan äta middag ihop mm mm. Vänner och bekanta kan också komma på besök som vanligt.
Nu längtar jag efter att få min promenad och att biopsin är ok i morgon så jag får ta mig en tur hem på lördag.

3 kommentarer:

Unknown sa...

Hang in there, dear! Du klarer visst dette svært bra! Antar du er på Riksen? Har tenkt mye på deg,selv om du er en fremmed...rart det der her i blogg-verden. Alle med hjerter som trøbler litt eller mye har en plass i mitt hjerte.

Anonym sa...

God morgon!
Cyklade du 30*3min ell 3*30min?
Hur som helst så MYCKET bra jobbat tjejen! Själv har jag träningsverk efter dammsugningen... haha... det är nog första gången i världs historien som det har hänt.

Lycka till imorgon när du ska hem.
Tänker på dig varje dag!

Kram och trevlig helg!

Bibbis historia sa...

kari- känner det samma.
Nina 30 min x 3