tisdag, maj 05, 2009

Detta är typiskt!!


Nu har vi nästan byggt klart altanen på ena sidan men vågar inte göra klart det. Vi måste nämligen gräva upp vattenrören på tomten och byta ut dem. De börjar bli så gamla och måste bytas ut. Tyvärr så finns det ingen karta över hur rören går och hur mycket grävarbete det blir på tomten så vi vågar inte genomföra våra planer närmast huset, risken är ju att vi måste riva upp allt så rörfirman kommer åt.Vi vet inte heller då detta kommer att genomföras men under nästa månaderna ska det ske.
Detta var ju inte alls det jag hade planerat inför denna sommar men jag har fortfarande några hörn som vi kan ordna till, tror absolut inte det går några vattenrör där.

Jag får försöka tänka så här; det är nog en mening med att detta skulle ske, annars skulle vi ha hållit på med tomten hela tiden och försökt att få det klart så fort som möjligt. Nu får vi planera och förbereda det vi kan och jobba där vi vet att de inte kommer att gräva.

1 kommentar:

Orchid sa...

Att byta rören medför en väldig massa besvär under tiden, men när det är klart vet man att det inte behöver göras på väääldigt länge!
Lycka till!
Ingegerd