onsdag, oktober 29, 2008

Snökaos!

I morse då jag vaknade och såg ut genom fönstret så var det snökaos här i Oslo, samtidigt som det blåste. Satt bara njöt och tittade ut på detta kaos - vädrets makter kan vi inte råda över och alla blir lika förvånade varje år fast de alltid varnar för snön....

Idag har jag varit ute och gått en längre promenad med sjukgymnasten, vi tog även några omgång i trapporna - pust.... Skönt att bli anfådd och veta att det är p g a dålig kondition och inga muskler, hjärtat fungerar *ler*, detta kommer ta längre tid än vad jag trott - är bara i urusel muskelform (har nog inte en muskel kvar).. men jag tar den tid som behövs, jag ska absolut komma i samma form som jag var för några år sedan. *ler*.

I morgon blir det längre promenad med sjukgytmnasten, känns tryggt att ha henne med..

Vill tacka för alla kommentarer och mail, jag kommer fortsätta att blogga så ni som vill följa med är välkomna...

Nu ska jag läsa en bok - har inte läst på många, många månader.....

6 kommentarer:

Maggan sa...

Så ni har snökaos här har det varit en rätt fin höstdag inte alls så kall.
Har varit ute med hunden och sen fått besök av en vän, så jag är trött nu... har dessutom bakat ett surbröd som jag har sett fram emot att göra rätt länge. Nu står det i ugnen och sköter sig själv.
Så fint att läsa om dina framsteg, jag såg att Nina var på väg hem nu, är inte det helt otroligt. Själv hoppas jag nu att det är min tur så där februari-mars 2009 och det blir bara så om min donator är frisk. Annars blir det dialys och en evig väntan på en ny njure.
Jag känner mig lite håglös är deppig, men inte deppig på det där "gå och dra något gammalt över sig" viset utan mer att det känns tungt och segt. Ovissheten, du vet hur det är.
Man blir skör av den här ovissheten och väntan.. och måendet i kroppen.
Men jag är så glad för din del och vill verkligen hänga kvar här hos dig och höra hur allt går.
Kram

Anonym sa...

Vil gjerne følge med på hvordan det går med deg videre på bloggen din, tipper andre også vil se hvordan du har det på vei tilbake til Duracell-form! *ler*

9na sa...

Vi følger med, det er klart.. Bruk tid og ikke bli lei deg hvis kroppen tar noen "Jenka-trinn" (to fram og et tilbake)...

Åshild sa...

Hei!

Jeg skjønner at du har fått nytt hjerte, antakelig med ett av de helikopterne jeg så fra mitt vindu på Rikshospitalet! Så superflott!
Gratulerer! Jeg håper det fra nå av bare vil gå framover og frikere med deg!
Hilsen fra Åshild

RuneE sa...

Som en venn av meg sa en gang: "Han hadde bare en muskel og den festet han rundt etter behov"

Slik føles det ofte når man begynner å trene seg opp igjen, men det kommer til å gå fremover for hver dag. Snart går du rundt RH (dersom de får brøytet).

Maggan sa...

Hej på dig tuffing...
Hoppas allt fortfarande går bra och att du tränar och donar för att snart komma hem.
Jag tänker på dig och Nina mest hela tiden.
Önskar dig en skön helg och hoppas att dina söner kan komma och hälsa på sin mamma.
Många kramar